META QUEST SHOPTEGOED EN KORTING!

Wil je profiteren van geweldige deals op de Meta Quest 2 en populaire Meta Quest-spellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naj aankoop van de Meta Quest 2 ontvang je met onze speciale link niet alleen een shoptegoed van €30, maar je kunt ook genieten van een flinke korting van 25% op geselecteerde spellen wanneer je de korting claimt met de links op deze pagina. Lees verder om meer te weten te komen over enkele van de populaire titels die je kunt scoren.

 

KRIJG €30 SHOPTEGOED BIJ ACTIVATIE VAN JOUW META QUEST 2 en 3!

Wacht niet langer en maak gebruik van het shoptegoed bij de aanschaf van een Meta Quest VR bril of de 25% korting op geselecteerde Meta Quest-spellen. Duik in de virtuele wereld en beleef avonturen die je verbeelding te boven gaan. Mis deze kans niet om de Meta Quest 2 en je favoriete spellen te bemachtigen tegen geweldige prijzen. Klik nu en creëer herinneringen die je nooit zult vergeten!

Krijg 25% korting op Golf+
Krijg 25% korting op Space Trainer DX
Krijg 25% korting op Job Simulator
Krijg 25% korting op Less Mills Bodycombat
Krijg 25% korting op BEAT SABER
Krijg 25% korting op Drawing Desk
Krijg 25% korting op Premium Bowling
Krijg 25% korting op Assassins Creed Nexus
Krijg 25% korting op No More Rainbows

Nog geen META QUEST ?

Hoe te claimen?

De 30 euro shoptegoed kan je als volgt claimen:

  1. Belangrijk: Claim via deze link eerst je 30 euro shoptegoed alvorens je je Meta Quest 2 activeert. Bij een succesvolle claim krijg je hier een ook een melding van in je scherm.
  2. Login/registreer je op de Meta/Oculus Quest website via de knop die je ziet of installeer en login in je Meta Quest app op de mobiele telefoon.
  3. Activeer je Meta Quest 2 of 3

De 25% korting op games kan je claimen door in het overzicht op deze pagina te klikken op de link bij de spelnaam. Ook hier geldt, eerst ingelogd zijn op de website of in de app.